StoritveIzmere odprtin in prostorov - DETA&CO

Izmere odprtin za notranja vrata

Pri izdelavi notranjih vrat se vse začne z odprtino. Ker pa pri gradnji neredko nastajajo napake in odkloni, je pred vgradnjo najprej treba popraviti odprtino ali se odločiti za prilagoditev vrat oziroma izdelavo vrat po meri. Učinkovita priprava odprtine je še toliko bolj dobrodošla pri trenutno izjemno priljubljenih notranjih vratih brez vidnih podbojev. Dobro je, če že med gradnjo objekta veste, v kakšni izvedbi želite imeti notranja vrata.

Pri načrtovanju gradnje oziroma pri prenovi stanovanja in kasneje pri izbiri vrat pa morate biti na splošno pozorni predvsem na smer odpiranja – levo – desno; pripravo zidnih odprtin in pripire ter stike med tlaki.

V našem podjetju vam nudimo celostno svetovanje pri izbiri notranjih vrat za bivalne, poslovne in druge vrste prostorov. Svetovanje je povsem brezplačno oziroma vključeno v ceno dobave ter montaže vrat. Za prvo povpraševanje notranjih vrat po meri lahko izmero vrat opravite tudi sami. Pri menjavi vrat nam morate posredovati okvirno izmerjeno širino vratnega krila, višino vrat do podboja ter debelino zidu. Za notranja vrata, ki so namenjena vgradnji v nov objekt, pa nam morate posredovati širino ter višino odprtine v zidu in debelino zidu.

Še bolje pa bo, če nas najprej obiščete v našem razstavnem prostoru v Ribnici ali Ljubljani, kjer si izberete model vrat, barvo, vrsto furnirja, kljuke. Predstavimo vam različne možnosti notranjih vrat, ki se med seboj razlikujejo po obliki, barvi, površini, notranji sestavi, robovih, načinu odpiranja, tipu furnirja in dodatkih.

Z naše strani sledi ponudba. Po nakazilu 50 %  avansa (to za nas velja kot potrdilo naročila) vam naša strokovno podkovana in izkušena ekipa na dogovorjeno lokaciji opravi natančno izmero odprtin in prostorov. Vzporedno s tem pripravimo temeljit popis za naročilo notranjih vrat. Postopek izmere vključuje:

  • Izmero debeline zidu,
  • izmero širine odprtine;
  • izmero višine odprtine.

Prav tako izmerimo in definiramo na vseh pozicijah; smeri odpiranja ter ostale potrebne detajle. Tovrstne meritve so povsem brezplačne.

 

Izmere prostorov

Podoben proces izmere velja tudi za naročilo parketa po meri. Najprej vas povabimo v naš salon, kjer izberete ustrezni tip parketa ter površinsko obdelavo. Ob tem vam predstavimo tudi zaključne letve oziroma različne možne načine zaključevanja parketa. Z vaše strani nato sledi 50 % avans, s katerim potrjujete naročilo. Zatem pa sledi ogled objekta, kjer izmerimo površino prostorov ter vlago v tleh.

DETA&CO

V podjetju DETA&CO se ukvarjamo z izdelavo parketa in notranjih vrat od leta 1997. S proizvodnjo na visokem tehnološkem nivoju, zagotavljamo estetsko dovršene ter visoko kakovostne izdelke, ki so prijazni tako za uporabnika kot tudi okolje.
Delovni čas
Proizvodni obrat - Ribnica

Pon – Pet: 7.00 – 14.00
Sob: odprto ob predhodni najavi

Salon - Ljubljana

Odprto ob predhodni najavi

Tel:041 478 547
©2020 Deta&co. d.o.o. vse pravice pridržane.