Storitve3D izris notranjih vrat po meri - DETA&CO

3D izris notranjih vrat po meri

Za nakup notranjih vrat se odločimo tedaj, ko želimo zamenjati stara vrata ali pa z njimi želimo opremiti povsem nove prostore. Izbira tovrstnega pohištva je praviloma sestavljena iz več korakov. Odločitev za nakup ali naročanje novih notranjih vrat po meri je torej le prvi korak. Takoj za tem je že dobro vedeti, kako naj bi takšna vrata izgledala. Za lažjo vizualizacijo vas vabimo, da obiščete naš razstavni salon v Ribnici ali Ljubljani. Pri izbiri vam strokovno svetujemo in podrobneje predstavimo materiale, barvne odtenke ter vse možne dodatke za notranja vrata. Vsekakor pa se morate najprej osredotočiti na vrsto materiala ter na način odpiranja. Nato svojo vlogo prevzame še estetika oziroma videz vrat. Notranja vrata po meri so zagotovo najboljša možna odločitev, saj se takšen kos pohištva najbolje poda na izbrano lokacijo.

Preden nas obiščete, si poskusite že odgovoriti na vprašanja:

  • iz kakšnega materiala naj bodo notranja vrata;
  • kakšno barvo ali kakšen les si želite izbrati;
  • želite v vrata vgraditi tudi steklo;
  • želite kupiti le vrata ali podboje ali želite tudi montažo vrat;
  • želite imeti vrata s skritimi podboji;
  • kakšen način odpiranja vrat želite (klasičen/v podboj);
  • kakšna drsna vrata potrebujete;
  • kakšno kljuko želite imeti …

Po obisku in ogledu našega razstavnega prostora vam je na voljo 3D izris za notranja vrata. Poleg že obstoječih modelov za vas lahko izdelamo povsem personalizirana notranja vrata. Ker pa si najverjetneje želite, da bi bila izrisana notranja vrata kar se da podobna končnemu izdelku, potrebujemo še informacije o dimenzijah odprtin, debelini zidu, idejni zasnovi poljubnega modela ter podobno. Vse omenjene meritve za vas lahko opravijo naši izkušeni strokovnjaki.

Zakaj je 3D izris za notranja vrata tako zelo dobrodošel?

Vaša sanjska notranja vrata si lahko veliko lažje predstavljate tako, da vam jih izrišemo v 3D izrisu. Le na takšen način lahko dobite resnični pogled v to, kako bodo vrata za vaše notranje prostore dejansko izgledala. 3D izris je narejen v kakovostnem programu. Pri izrisu vam svetujemo o vseh pomembnih dejavnikih, ki vplivajo na končni izgled in tudi na samo kakovost pohištva.

Izris 3D vrat po meri je še toliko bolj dobrodošel, ko so vrata nekoliko višjih dimenzij. Prav tako tudi zaradi različnih barvnih odtenkov, kljub temu, da je še vedno večina notranjih vrat v beli barvi. Ne nazadnje lahko s pomočjo 3D izrisa veliko lažje poskrbite za kombinacijo ostalega pohištva z vrati. Prednosti 3D izrisa je torej veliko.

3D izris oz. 3D vizualizacija sta ob naročilu izdelave notranjih vrat pri nas povsem brezplačna. V nasprotnem primeru je cena izrisa notranjih vrat 50 evrov na kos.

DETA&CO

V podjetju DETA&CO se ukvarjamo z izdelavo parketa in notranjih vrat od leta 1997. S proizvodnjo na visokem tehnološkem nivoju, zagotavljamo estetsko dovršene ter visoko kakovostne izdelke, ki so prijazni tako za uporabnika kot tudi okolje.
Delovni čas
Proizvodni obrat - Ribnica

Pon – Pet: 7.00 – 14.00
Sob: odprto ob predhodni najavi

Salon - Ljubljana

Odprto ob predhodni najavi

Tel:041 478 547
©2020 Deta&co. d.o.o. vse pravice pridržane.