PREDSTAVITEV IZDELAVE in MONTAŽENotranja vrata

Podjetje DETA&CO velja za enega večjih proizvodnih obratov na področju izdelave notranjih vrat v Sloveniji. Vrata se izdeluje po naročilu, kjer si stranke kombinacije barv, vzorcev in vrst furnirja izbirajo po lastnih željah in okusih. Omogočamo tudi izdelavo individualnih vratnih vzorcev. Notranja vrata vam dostavimo v kateri koli kraj v Sloveniji. Strokovno montažo vam zagotavljajo mojstri z dolgoletnimi izkušnjami, ki poskrbijo za kvalitetno namestitev notranjih vrat ter brezhibno funkcionalnost našega proizvoda.

KAKO STROKOVNO OBNOVITI LESENE TALNE OBLOGE?Obnova parketa

V podjetju vam poleg izdelave in montaže parketa zagotavljamo tudi strokovno obnovo in čiščenje vseh vrst, lesenih talnih oblog. Oljene parkete, ter vse vrste oljenih pohodnih površin, je potrebno ustrezno negovati. Kako pogosto jih obnoviti in ponovno na oljiti pa zavisi od intenzivnosti uporabe ter same kvalitete uporabljenega olja. V podjetju pri svoji dejavnosti uporabljajo kakovostna olja, Nemškega proizvajalca OSMO, kateri velja za vodilnega v svetu olj. Z uporabo omenjenih olj, les ohranja naraven videz in vse svoje pozitivne lastnosti.

DETA&CO

V podjetju DETA&CO se ukvarjamo z izdelavo parketa in notranjih vrat od leta 1997. S proizvodnjo na visokem tehnološkem nivoju, zagotavljamo estetsko dovršene ter visoko kakovostne izdelke, ki so prijazni tako za uporabnika kot tudi okolje.
Delovni čas
Proizvodni obrat - Ribnica

Pon – Pet: 7.00 – 14.00
Sob: odprto ob predhodni najavi

Salon - Ljubljana

Odprto ob predhodni najavi

Tel: +386 51 220 681
©2020 Deta&co. d.o.o. vse pravice pridržane.