MINIMALISTIČNA IN MODERNANotranja vrata brez podboja

Minimalistična in moderna notranja vrata brez podboja

Notranja vrata brez podboja (oz. z nevidnim podbojem) so nekaj posebnega tako z vidika vgradnje kot z vidika estetike. Ta moderna in hkrati minimalistična izvedba omogoča popolno poravnanost vratnega krila z zidom, kar naredi poseben vtis in da pečat prostoru. Zaradi elegantnega videza se odlično podajo v minimalistično zasnovane ambiente, pogosto pa se vgrajujejo tudi v prostorih, kjer si stranke želijo diskretne prehode ter prilagoditev detajlom.

notranja vrata brez podboja

Skrita nasadila in magnetna ključavnica

Notranja vrata brez podboja imajo vgrajena skrita nasadila priznanega proizvajalca Simonswerk TECTUS, ki je znan kot eden najboljših proizvajalcev skritih nasadil v svetovnem merilu. Prav tako je dodana tudi magnetna ključavnica, ki zagotavlja udobno in skoraj neslišno zapiranje.

Možnost izdelave po meri in številni barvni odtenki

Notranja vrata s skritimi podboji so na voljo v različnih barvnih odtenkih ali vrstah furnirja. Polnilo krila je iz iverokala, ki zagotavlja vse prednosti in odlične lastnosti. Zagotavljamo vam popolnoma oseben pristop in lahko vrata ter podboj izdelamo tudi popolnoma po meri glede na vaše želje in specifiko prostorov.

Praktično brez omejitev pri vgradnji

Notranja vrata brez podbojev so primerna za vse prostore in posebnih omejitev za vgradnjo skoraj ni. Ta tip vrat je primeren tako za novogradnje kot tudi adaptacije, mogoče pa jih je vgraditi v vse vrste sten, tako v zidane kot mavčnokartonske. Pri vgradnji je potrebno pozornost nameniti le debelini stene, ki mora biti vsaj toliko debela, kot je širok Alu profil (”neviden podboj”), da omogoča vgradnjo nevidnega podboja.

Ključne prednosti, ki jih zagotavljajo notranja vrata s skritimi nasadili

  • Inovativen dizajn in unikaten videz prostora zaradi poravnanosti vratnega krila z zidom
  • Neviden oziroma skrit podboj
  • Poravnanost vratnega krila in zidu
  • Tiho in elegantno zapiranje zahvaljujoč magnetni ključavnici
  • Velik nabor barv ali možnost izbire furnirja
  • Vgrajena so skrita nasadila priznanega proizvajalca v svetu

notranja vrata s skritim podbojem notranja vrata s skritimi podboji nevidna notranja vrata

   

Kako se vgradijo vrata brez podboja?

Notranja vrata brez podboja se vgrajujejo nekoliko drugače kot običajna notranja vrata, saj nevidni podboj vgradimo v zidno odprtino, namenjeno za vgradnjo vrat. To je najbolje storiti takoj po končanih ometih. Vgradnja podboja poteka pred slikopleskarskimi deli, da lahko malar/slikopleskar zatem zaključi svoja dela oz. ”skrije/zadela” alu profil. Najboljša praksa v našem podjetju je, da vratna krila vgrajujemo po končanih malarskih delih, da preprečimo morebitne poškodbe in stik vratnih kril z zidno barvo. Monter torej pride na objekt dvakrat. Ob prvem obisku vgradi podboje, ob drugem pa zmontira vratna krila na svoje mesto.

DETA&CO

V podjetju DETA&CO se ukvarjamo z izdelavo parketa in notranjih vrat od leta 1997. S proizvodnjo na visokem tehnološkem nivoju, zagotavljamo estetsko dovršene ter visoko kakovostne izdelke, ki so prijazni tako za uporabnika kot tudi okolje.
Delovni čas
Proizvodni obrat - Ribnica

Pon – Pet: 7.00 – 14.00
Sob: odprto ob predhodni najavi

Salon - Ljubljana

Odprto ob predhodni najavi

Tel: +386 51 220 681
©2020 Deta&co. d.o.o. vse pravice pridržane.