IZDELANA PO MERI Steklena notranja vrata

STEKLENA NOTRANJA VRATA

Svetloba v vašem domu in nepremagljiva estetika

Steklena notranja vrata so prava izbira za vse, ki želite v domu zagotoviti dovolj svetlobe ter elegantne in minimalistične prehode v različne prostore. Na voljo so pestre možnosti izvedb, kot so notranja vrata z vstavkom stekla, steklena stilna notranja vrata ali v celoti steklena notranja vrata.

steklena notranja vrata

Linije steklenih notranjih vrat

Notranja vrata, ki jih je mogoče dobiti s steklom, so na voljo v sledečih linijah, med katerimi zagotovo najdete optimalen dizajn po vaši meri:

    • Color Still line
    • Wood Still line
    • Glass Divide line
    • Glass Art line
    • Slide line

Vse zgoraj naštete linije imajo masiven lesen podboj, izjema so le notranja vrata v Slide line izvedbi.

Prilagodite steklena notranja vrata po meri

Steklena notranja vrata že sicer prinašajo številne prednosti ter izstopajo z vidika dizajna, za piko na i pa vam je pri nas na voljo izbor različnih vrst stekla, pri čemer lahko izbirate tudi različne vzorce na steklo, print na steklo in možnost personaliziranih vzorcev, ustvarjenih posebej za vas.

Kaljeno steklo, ki zagotavlja varnost

Kadar se odločite za steklena notranja vrata je zelo pomembno poskrbeti tudi za ustrezno varnost. Pri nas za vsa steklena vrata uporabljamo kaljeno steklo, ki je v primerjavi z navadnim steklom štiri do petkrat bolj odporno na udarce ter tudi na temperaturne spremembe. Ključna prednost kaljenega stekla pa je ta, da se v primeru loma steklo ne razbije v ostre delce, temveč dobi videz pajčevine, delci pa so majhni in topi, zaradi česar ne predstavljajo nevarnosti.

Kdaj so steklena vrata optimalna izbira?

Prednosti odločitve za steklena notranja vrata so številne, saj v vaš dom prinesejo več svetlobe ter moderen videz. So idealna rešitev, kadar želite med prostori poskrbeti za zadosten prehod svetlobe ter naravno osvetlitev, prav tako pa so steklena notranja vrata modra izbira tudi, kadar želite poskrbeti za optično povečavo prostorov.

Poleg samih vrat lahko iz enakega stekla v stilu in izvedbi, ki ste si ju izbrali, izdelamo tudi fiksne stene ob notranjih vratih oz. nadsvetlobe, v kolikor je to potrebno.

Katero kljuko izbrati za steklena notranja vrata?

Glede na to, da so steklena notranja vrata na voljo v najrazličnejših dizajnih in izvedbah, vam zagotavljamo tudi velik izbor kljuk za steklena vrata. Na voljo so različni tipi obdelav, kljuke iz različnih materialov in pester izbor barv, ki se podajo rdeči niti notranjega dizajna prostora.

Različna nasadila za steklena notranja vrata

Za steklena notranja vrata lahko izberete bodisi klasična vidna nasadila bodisi skrita nasadila, odvisno od estetskega učinka, ki ga želite doseči ter se najbolj poda stilu vašega doma.

nasadila za steklena notranja vrata nasadilo steklenih vrat

Na voljo različni tipi ključavnic

Glede na to, da se steklena notranja vrata uporabljajo za različne namembnosti, so na voljo tudi različni tipi ključavnic. Odločite se lahko za ključavnice brez možnosti zaklepanja ali za ključavnice z zaklepanjem.

Smer odpiranja vrat

Glede na smer odpiranja vrat oz. stran namestitve nasadil lahko steklena notranja vrata izdelamo z levim ali desnim odpiranjem. Kontra odpiranje oz. odpiranje v podboj pri tem tipu notranjih vrat ni možno.

notranja vrata s steklom kombinacija steklo les

DETA&CO

V podjetju DETA&CO se ukvarjamo z izdelavo parketa in notranjih vrat od leta 1997. S proizvodnjo na visokem tehnološkem nivoju, zagotavljamo estetsko dovršene ter visoko kakovostne izdelke, ki so prijazni tako za uporabnika kot tudi okolje.
Delovni čas
Proizvodni obrat - Ribnica

Pon – Pet: 7.00 – 14.00
Sob: odprto ob predhodni najavi

Salon - Ljubljana

Odprto ob predhodni najavi

Tel: +386 51 220 681
©2020 Deta&co. d.o.o. vse pravice pridržane.