NoviceSlovesno odprtje obrte cone Ugar - DETA&CO

Slovesno odprtje obrte cone Ugar

”Včeraj smo v Ribnici gostili ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravka Počivalška. Na delovnem sestanku smo mu predstavili vizijo gospodarskega razvoja Ribnice, širitve Industrijske cone Lepovče in idejno zasnovo projekta Medgeneracijskega centra Ribnica.

Delovnega sestanka z ministrom so se poleg župana Sama Pogorelca udeležili tudi podžupan in državni sekretar Aleš Mihelič, podpredsednik Državnega zbora RS in poslanec Jože Tanko, direktor Slovenskega regionalnega razvojnega sklada Matjaž Ribaš, direktor Rokodelskega centra Ribnica Tomaž Lovšin, direktorica občinske uprave Občine Ribnica Helena Mate, vodja oddelka za urejanje prostora in varstvo okolja Lea Divjak Radivojevič in skrbnik projekta OC Ugar na Občini Ribnica  Danilo Hočevar.

Po sestanku je sledil ogled prostorov in delovanje podjetja Deta & Co., ki je zaradi izjemnih uspehov na posameznih področjih gospodarskega življenja za leto 2020 prejelo Urbanovo nagrado. Obisk se je zaključil s slovesnim prerezom traku in uradnim odprtjem Obrtne cone Ugar, ki bo podjetnikom in lastnikom zemljišč ponudila vso infrastrukturo za nadaljnje poslovne priložnosti in izzive.”

Celoten prispevek najdete na spodnji povezavi:
https://www.ribnica.si/objava/455944?fbclid=IwAR0l68RBq61E05Pl6in7SivjUzaE4ZnhX32vJ2MWDEP3YVQ1HvhSRfoFBEo

 

 

 

DETA&CO

V podjetju DETA&CO se ukvarjamo z izdelavo parketa in notranjih vrat od leta 1997. S proizvodnjo na visokem tehnološkem nivoju, zagotavljamo estetsko dovršene ter visoko kakovostne izdelke, ki so prijazni tako za uporabnika kot tudi okolje.
Delovni čas
Proizvodni obrat - Ribnica

Pon – Pet: 7.00 – 14.00
Sob: odprto ob predhodni najavi

Salon - Ljubljana

Odprto ob predhodni najavi

Tel: +386 51 220 681
©2020 Deta&co. d.o.o. vse pravice pridržane.