NovicePonosni prejemnik Urbanove nagrade za leto 2020 - DETA&CO

Ponosni prejemnik Urbanove nagrade za leto 2020

 

”Glede na trenutno situacijo in vseh Ukrepov v povezavi s COVID 19, letos žal nismo uspeli izvesti slovesne prireditve ob občinskem prazniku, zato predstavljamo prejemnike nagrad in priznanj Občine Ribnica za leto 2020, ki so nesebično prispevali k velikemu razvoju naše skupnosti.”

Ribnica

Urbanovo nagrada za leto 2020 se podeli PODJETJU DETA & CO.

V podjetju se ukvarjajo z izdelavo parketa in notranjih vrat od leta 1997. S proizvodnjo na visokem tehnološkem nivoju zagotavljajo estetsko dovršene ter visoko kakovostne izdelke, ki so prijazni tako za uporabnika kot tudi za okolje. Poslanstvo podjetja je zadovoljstvo njihovih strank. V podjetju stremijo k najvišjim estetskim in kakovostnim standardom, katere zagotavljajo z odličnim kolektivom, timskim odnosom ter visoko zastavljenimi cilji. Podjetje je zgodba o uspehu malega, uspešnega in prodornega gospodarskega subjekta.”

 

Urbanovo nagrado se podeli posameznikom za življenjsko delo, delovnim skupinam, podjetjem in drugim organizacijam in skupnostim za izjemne uspehe na posameznih področjih gospodarskega življenja in dela, ki prispevajo k razvoju in ugledu Občine Ribnica.

DETA&CO

V podjetju DETA&CO se ukvarjamo z izdelavo parketa in notranjih vrat od leta 1997. S proizvodnjo na visokem tehnološkem nivoju, zagotavljamo estetsko dovršene ter visoko kakovostne izdelke, ki so prijazni tako za uporabnika kot tudi okolje.
Delovni čas
Proizvodni obrat - Ribnica

Pon – Pet: 7.00 – 14.00
Sob: odprto ob predhodni najavi

Salon - Ljubljana

Tor – Čet: 8.00 – 11.00 in 12.00 – 15.00
Pon, Pet, Sob: odprto ob predhodni najavi
©2020 Deta&co. d.o.o. vse pravice pridržane.